Slik fikk Elin hjelp mot mageplagene

Miljøterapeuten fra Røkland er overbevist om at Lectinect Mage har gitt henne et langt bedre liv.


– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke kunne ha noen avtaler tidlig på dagen, sier Elin Monsen. Etter mange år med en kranglete, løs mage hadde hun gitt opp å bli helt bra.

– Jeg hadde store problemer med magen og måtte ofte på toalettet, spesielt på formiddagen. Derfor var det vanskelig å ha avtaler tidlig på dagen, forteller Elin.

Merket forskjell etter kun 3 dager

Etter mange år med stadig mer kranglete mage, hadde Elin gitt opp å bli helt bra.

– Så kom jeg over en annonse på internett for Lectinect Mage, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve produktet. Men jeg må innrømme at troen på at det skulle fungere ikke var stor, sier hun.

For Elin tok det bare tre dager før hun begynte å merke stor forskjell.

«Nå fungerer magen helt normalt»

– Lectinect Mage har gjort at magen fungerer helt normalt. Jeg har helt sluttet å tenke på problemene jeg hadde før, og jeg gruer meg ikke lenger for avtaler tidlig på dagen, forteller en fornøyd Elin.

Lectinect Mage er nå tilsatt kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Produktet inneholder fortsatt like mye hyllebær som tidligere.

– Gi det tid

Daglig bruk siden 2008 har ikke bare overbevist henne om at Lectinect Mage faktisk fungerer, men at produktet også har betydd et langt bedre liv. I ettertid er Elin glad for at hun kom over reklamen og at hun bestemte seg for å prøve produktet.

«Det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg»

– Jeg anbefaler dette produktet fordi jeg selv har fått så god hjelp. Men jeg tror det er viktig at folk husker på at kroppene våre reagerer forskjellig, og det kan ta litt lenger tid før Lectinect Mage virker akkurat for deg. Derfor tror jeg det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg, avslutter hun.

Godt for magen

Fordøyelsesenzymer hjelper kroppen til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan dette føre til mageproblemer som luft i magen, løs mage og hard mage.

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt.

Godt for immunforsvaret

Lectinect Mage inneholder hyllebær som kan støtte immunforsvaret.

Hyllebær er historisk kjent for å være godt for immunforsvaret. Vår egen forskning har dokumentert at dersom man inaktiverer proteinene i hyllebær, så reduseres også de biologiske egenskapene. Derfor har Lectinect utviklet en unik prosess slik at hyllebærene forblir biologisk aktive i tablettform.

Gjør som Elin og bli kvitt mageproblemene dine du også! Nå kan du prøve Lectinect Mage gratis* i 30 dager.

INVITASJON

Prøv Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager

PS: Alle som prøver nå får også gratis D-vitamin i gave!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage i 30 dager