Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

ALTFOR MYE LUFT I MAGEN : Camilla Øverby fant noe som hjalp

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å gå utover nattesøvnen. Hun er skeptisk til helsekost, men prøvde likevel. Det viste seg å bli løsningen på hennes mageproblemer.

Jeg hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år, forteller Camilla Øverby fra Arneberg. Hun gikk i perioder med altfor mye luft i magen, og syntes det var frustrerende for en relativt slank kvinne å se ut som om hun var gravid i 4-5. måned.

«Det satt en demper på selvtilliten å se ut som jeg var gravid i 4-5. måned»

– Det hele toppet seg da jeg skulle på sydenferie, og ikke hadde lyst å gå rundt i bikini. Det satt en demper på selvtilliten å skulle gå rundt med en så stor mage, forteller hun.

Svigermor hadde løsningen

Det var etter å ha fortalt svigermor om problemene at hun ble anbefalt Lectinect Mage. Camilla var på desperat jakt etter en løsning på mageplagene og ga produktet en sjanse.

«Til min lettelse merket jeg raskt bedring»

– Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant. Men jeg merket bedring allerede etter 2 dager. Heldigvis var også «gravid-magen» forsvunnet. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk, men det kunne ikke skade å prøve når en i familien anbefalte det, sier Camilla.

Camilla er i utgangspunktet kritisk til helsekost, men Lectinect Mage har hjulpet henne til en mye bedre hverdag. Derfor ønsker hun å dele sin erfaring, og anbefaler det til andre som har problemer med magen.

«Til min lettelse merket jeg raskt bedring»

Fordøyelsesenzymer hjelper kroppen til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan dette føre til mageproblemer som luft i magen, løs mage og hard mage.

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt.

Godt for magen og immunforsvaret

Lectinect Mage inneholder hyllebær som kan støtte immunforsvaret. Hyllebær er historisk kjent for å være godt for immunforsvaret.

Hyllebær er proppfulle av lektiner og antocyaner (fargestoffer). Forskning har vist at når planter angripes av insekter eller mark, øker konsentrasjonen av lektiner (proteiner) som en del av forsvaret. Men lektiner har også en nytteverdi for oss mennesker.

Vår egen forskning har dokumentert at dersom man inaktiverer proteinene i hyllebær, så reduseres også de biologiske egenskapene. Derfor har Lectinect utviklet en unik prosess slik at lektinene forblir biologisk aktive i tablettform. Lektiner fra hyllebær binder seg nemlig til deler av immunforsvaret hos mennesker og kan dermed gi helsegevinster.

Gjør som Camilla og bli kvitt mageproblemene dine du også! Nå kan du prøve Lectinect Mage gratis* i 30 dager.

Andre brukeres erfaring:

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke…

900x400_kari_skogen2-604x270

Kari Tjønn Skogen startet med Lectinect Mage i 2018,…

Karen-fikk-en-bedre-mage-604x270

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland har siden ungdomstiden…

Bilde-001-604x270

Nå har Lectinect Mage blitt enda bedre: vi har tilsatt enda flere…

INVITASJON

Prøv Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager!

Hjem  |  Personvern  |  Vilkår  |  Innhold