Kundehistorier

BRUKERE AV LECTINECT MAGE:

Over 100.000 nordmenn har fått prøve Lectinect Mage. Det kom på markedet i 2007 og ble raskt en bestselger mot mageproblemer. Produktet er nå oppgradert med å tilsette kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Det inneholder også hyllebær som kan støtte immunforsvaret. Tilbakemeldingene fra brukere er meget positive, man har opplevd bedringer innen følgende hovedområder:

  • hjelp mot mageproblemer som løs mage, treg mage og luft i magen
  • styrking av immunforsvaret, brukere føler seg mer opplagte og har sjeldnere forkjølelsessymptomer

Kari Tjønn Skogen, Notodden

– Gir meg hjelp enda raskere

I juni 2020 fikk jeg spørsmål om jeg ville teste en ny versjon av Lectinect Mage, med kalsium i tillegg til hyllebær. Jeg syntes det var verdt forsøket, og ble med på testen.

Nå har jeg prøvd de nye tablettene i 2 måneder, og utrolig nok opplever jeg at de er enda bedre for magen min enn de gode, gamle tablettene. I tillegg opplever jeg at de gir meg hjelp enda raskere.

Da er valget mitt enkelt, jeg vil gjerne bruke Nye Lectinect Mage. Tusen takk for et supert hjelpemiddel for min mage. Nå kan jeg spise og drikke hva jeg vil.

Harriet Volden Pedersen, Svelvik:

– Enda bedre for magen

Jeg er sjeleglad for den hjelpen Lectinect Mage har gitt meg i mange år. I juni 2020 fikk jeg tilbud om å teste den nye versjonen av Lectinect Mage, med kalsium i tillegg til hyllebær.

Etter 2 måneders bruk synes jeg de nye tablettene fungerer enda bedre for magen min. Jeg merket en positiv effekt allerede etter et par dagers bruk.

Jeg er derfor svært fornøyd med den nye Lectinect Mage. Dette er et produkt jeg virkelig anbefaler, men vær tålmodig og gi det en sjanse til å virke over tid.

Camilla Øverby, Arneberg

– Endelig fikk jeg mindre luft i magen

Jeg hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år. Plagene ble til slutt så store at det begynte å gå utover nattesøvnen. Det var frustrerende for en relativt slank kvinne som meg å se ut som jeg var gravid i 4-5 måned. Det satt til og med en demper på lysten å gå rundt i bikini på sydenferien. Jeg merket at det gikk ut over selvtilliten.

Jeg fortalte svigermor om plagene mine og hun anbefalte meg å prøve Lectinect Mage. Jeg var desperat etter en løsning på mageproblemene, og ga produktet en sjanse. Jeg startet med et brett og tok 1 tablett hver morgen. Til min lettelse var plagene borte allerede etter 2 dager. Og heldigvis var også «gravid-magen» forsvunnet. Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk til produktet, men det kunne jo ikke skade å prøve når en i familien anbefalte det.

Jeg er i utgangspunktet skeptisk til helsekostprodukter, men dette produktet har hjulpet meg til en mye bedre hverdag. Derfor vil jeg dele min erfaring, og anbefaler Lectinect Mage til alle andre som har problemer med magen.

Oddvar Øyangen, Oslo

– Jeg hadde oppblåst og ugrei mage, det er borte nå

Etter 2 måneders bruk av Lectinect Mage tok Oddvar Øyangen fra Oslo kontakt for å fortelle sin historie:
Jeg slet med en ugrei mage som var oppblåst og måtte ofte på toalettet, uten særlige resultater. Dette skapte et generelt ubehag i livet mitt.

Jeg ble undersøkt for å se om det forelå sykdom, men man fant ikke noe konkret. Da tok jeg valget om å prøve Lectinect Mage som jeg hadde sett reklame for. Jeg var skeptisk, men det kostet heldigvis lite å prøve.

Jeg tok en tablett før leggetid og etter kort tid fikk jeg regulær tømming av magen hver morgen. Dette ga meg en klart bedre hverdag. Nå har jeg brukt Lectinect Mage i 2 måneder og kommer ikke til å slutte!

Laila Tangen Rokstad, Hegra

– Jeg plages ikke lenger med hard mage

Jeg plagdes veldig med magen. Den var hard og jeg fikk ikke gått på do. Gjennom årene har jeg forsøkt mye forskjellig, men hadde ikke funnet noe som virket.

Jeg så en reklame for Lectinect Mage i et blad og fikk også anbefalt produktet av en venn. Derfor ville jeg forsøke. Så for vel et år siden kjøpte jeg Lectinect Mage i min lokale helsekostbutikk.

Bedringen kom allerede etter et par ukers tid, og dette gjorde hverdagen min mye enklere. Magen min har det veldig bra nå. Jeg har kun hatt ett opphold i bruken, da jeg glemte å kjøpe inn før en helg. Det var ikke bra, og magen ble hard med en gang. Så nå passer jeg på å ta en tablett hver kveld før jeg går til sengs. Da får jeg gått på do straks jeg har fått i meg frokosten.

Jeg kan ikke unnvære Lectinect Mage og anbefaler produktet på det varmeste.

Karen Eline Bjørke, Lye

– Endelig slutt på 30 år med mageplager

Jeg har brukt Lectinect Mage siden 2008. Jeg har hatt plager med luft i magen helt siden jeg gikk på videregående. Jeg slet også en del med treg mage, og har prøvd alle slags kostråd og kjerringråd for å bli kvitt mageplagene.

Etter at jeg startet med Lectinect Mage virker endelig magen slik den skal. Jeg merket raskt bedring av plagene. Tar nå fast en tablett hver morgen, og det er stor forskjell på før og etter. Jeg pleier å si at det er «før og etter» Lectinect Mage for meg. Jeg er ganske fornøyd med at det er slutt på 30 år med luftplager. Anbefaler Lectinect Mage til alle som gidder å høre på!

Til vanlig spiser jeg nokså fornuftig og variert. Jeg har vært blodgiver hele livet, hvor det er strenge krav til medikamenter. Det er ikke et problem å kombinere Lectinect Mage med dette.

Elin Monsen, Røkland

– Allerede etter tre dager merket jeg forskjell

Etter mange år med en stadig mer kranglete mage, hadde jeg gitt opp å bli helt bra. Jeg var til slutt så plaget med løs mage at jeg kunne ikke ha noen avtaler tidlig på dagen. Jeg så en annonse for Lectinect Mage, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve. Men jeg må innrømme at troen ikke var stor. Allerede etter 3 dager merket jeg forskjell! Jeg er utrolig glad for at Lectinect Mage finnes, og har anbefalt produktet til mange!

Grethe Østervold, Eiksmarka

– Dobbel dose Lectinect Mage hjalp meg

Helt fra jeg var liten har jeg hatt mageplager, og måtte alltid passe på mat og drikke. Sukker, melk og etter hvert hvetemel sørget for at magen kom i ulage. Jeg prøvde utallige gode råd uten gode resultater.

Arbeidsdager kunne gjerne starte fint, men en time etter lunsj begynte det. Uansett hva jeg spiste (brødmat, salat, knekkebrød), så var de siste to timene ille – hver dag. Så ble jeg anbefalt å prøve Lectinect Mage. Jeg hadde allerede prøvd det en kort periode for noen år siden uten suksess. Men min søster anbefalte meg å prøve på nytt – denne gangen med dobbel dose. Her er det ikke så mye å si annet enn at jeg ikke har hatt mageproblemer siden jeg begynte å ta to piller for dagen – en morgenen og om kvelden. På en vanlig arbeidsdag skulle mageproblemene normalt dukket opp etter lunsj. Men jeg er fortsatt like fin i magen, og livet er blitt adskillig enklere takket være Lectinect Mage.

Eli Synnøve Askersud, Hvittingfoss

– Lindret halsbrann

Jeg måtte være veldig forsiktig med hva jeg spiste. Det var en god del matvarer jeg måtte holde meg unna. I 2007 så jeg en annonse for Lectinect Mage, og tenkte at dette var verdt å prøve. Det tok vel 2 måneder før jeg merket bedring, men da forsvant også plagene. Heldigvis ga jeg ikke opp. Lectinect Mage lindret halsbrannen og har gjort det slik at jeg kan spise all slags mat uten noen problemer etterpå, og det er så fint! Jeg har også fortalt andre om hvor godt det har virket for meg.

Bente Glenjen, Fyllingsdalen

– Tok knekken på mine mageplager

Ingen fant noen løsning på mageproblemene mine og jeg følte meg slapp. Jeg fikk prøve Lectinect, og opplevde at jeg fikk lindring for min lette magekatarr. Jeg mener bestemt at Lectinect tok knekken på mine plager.

INVITASJON

Prøv Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager

PS: Alle som prøver nå får også gratis D-vitamin i gave!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage i 30 dager