Ingredienser

Kosttilskudd: Lectinect Mage

30 tabletter/22 g

Innhold per dagsdose: 1 tablett

Lectinect® konsentrat fremstilt av hyllebær (Sambucus nigra)400 mg
Kalsium120 mg (15%*)
Vitamin A135 μg (17%*)

* % av daglig referanseinntak

Ingredienser: Lectinect® konsentrat fremstilt av hyllebær (Sambucus nigra), kalsiumkarbonat, fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), surhetsregulerende middel (sitronsyre), antiklumpemiddel (trikalsiumfosfat), fuktighetsbevarende middel (magnesiumsalt av fettsyrer), stabilisator (kalsiumklorid), konserveringsmiddel (natriumbenzoat og kaliumsorbat), vitamin A (retinylacetat).

Laktose og gluten: Lectinect Mage er laktose- og glutenfritt

Sukker: Produktet er ikke tilsatt sukker. Det som er av sukkerinnhold kommer naturlig fra hyllebærene.

Egnet for vegetarianere og veganere.

Anbefalt dosering: 1-2 tabletter per dag. Tas sammen med mat eller vann. Bør ikke tas på tom mage.

Normalt forbruk er 1 tablett, men ved tyngre mageproblemer kan dosen dobles.

Bør benyttes sammenhengende i minst 2 måneder.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en aktiv livsstil. Anbefalt maksimal døgndose (2 tabletter) bør ikke overskrides.

Gravide, ammende og brukere ab legemidler bør konsultere lege før bruk av kosttilskudd. Bør oppbevares tørt og utilgjengelig for barn.

Merknader:

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

Lectinect Mage er et naturlig kosttilskudd.

Med det mener vi at hyllebærene er behandlet basert på en unik prosess for å bevare den biologiske aktiviteten. Konserveringsmidlene som er brukt finnes naturlig til stede i planter og vi har ikke tilsatt sukker.

Hvor lang tid går det før man vil merke virkning?

Hvor hurtig Lectinect Mage virker er individuelt. Selv om enkelte brukere har merket betydelig forskjell på så kort tid som kun tre dager, kan det gjerne ta to til tre måneder før man merker en vesentlig effekt.

Kan våre produkter brukes sammen med legemidler?

Alle våre produkter er kosttilskudd som ikke er testet på samme måte som legemidler. Derfor anbefaler vi at man konsulterer sin lege for å høre om man kan bruke produktet sammen med aktuelle legemidler.Tabletter mot lavt stoffskifte binder seg lett til jern, kalsium, magnesium og enkelte medisiner. Dette kan redusere opptaket av virkestoffet og gi lavere effekt. Derfor bør man unngå kosttilskudd med kalsium, magnesium eller jern, 2 timer før og etter tablettinntak.

Kan produktene brukes av gravide og ammende?

Gravide og ammende må konsultere lege før bruk av kosttilskudd.

Kan våre produkter brukes av barn? 

På generelt grunnlag anbefaler vi at produktene oppbevares utilgjengelig for barn, og at man ikke gir disse til barn under 3 år.

Lectinect Mage inneholder konserveringsmiddelet natriumbenzoat. Dette er et vanlig og lovlig konserveringsmiddel som finnes naturlig f.eks i tyttebær. Mattilsynet fraråder at barn under 3 år får produkter med benzosyre/natriumbenzoat, og derfor må ikke barn under 3 år få Lectinect Mage.

Lectinect og allergi?

Lectinect Mage inneholder hyllebær og benzosyre (natriumbenzoat). Noen få mennesker kan få allergiske reaksjoner fra hyllebær. Videre kan noen reagere på benzosyre (natriumbenzoat), som er et lovlig og vanlig brukt konserveringsmiddel, og som også finnes naturlig i bær (bl.a i tyttebær og hyllebær).

Vår erfaring fra mange tusen brukere av Lectinect Mage tilsier at dette er et sjeldent forekommende problem. Men som en tommelfingerregel kan man si at hvis man ikke tåler syrlige bær (f.eks tyttebær eller hyllebær), bør man heller ikke ta Lectinect Mage.