Dette kan være et revolusjonerende funn:

DETTE KOSTTILSKUDDET KAN HJELPE DEG MED Å BLI KVITT MAGEPLAGENE

Har du slitt med dårlig mage over lengre perioder? Du er ikke alene!

Det er mange potensielle årsaker til mageplager, og svært mange sliter med det. I 2018 skrev forskning.no en lang artikkel om at det ikke nødvendigvis er farlig med mageproblemer, men at det er svært plagsomt. Nå er temaet igjen svært aktuelt, og en million nordmenn har til enhver tid mageplager. 

Kortvarige mageplager kan ha mange årsaker, går ofte raskt over. Treg mage, urolig mage, løs mage eller luftproblemer er blant av de aller vanligste problemene nordmenn sliter med hver eneste dag. Noen opplever det i blant, mens andre sliter med mageplager både ukentlig og daglig. Nå kan løsningen være funnet!

Kari Tjønn Skogen tok grep etter lang tid med mageplager

Hele 1 av 5 nordmenn sliter med mageplager hver eneste dag. Realiteten er at tallet ikke faller, men stadig vokser, og nå sliter hele en million nordmenn med plagene. Mageplagene kan skape mange utfordrende situasjoner, som dårlig søvn, oppblåsthet, uheldig luft i magen, med mer. Kari var lei av disse situasjonene, og tok omsider grep.

– I juni 2020 fikk jeg spørsmål om jeg ville teste en ny versjon av produktet, med kalsium i tillegg til hyllebær. Jeg syntes det var verdt forsøket, og ble med på testen.

«De nye tablettene hjelper magen min enda raskere»

– Nå har jeg prøvd de nye tablettene i 2 måneder, og utrolig nok opplever jeg at de er enda bedre for magen min enn de «gode, gamle tablettene». I tillegg opplever jeg at de gir meg hjelp enda raskere. Tusen takk for et supert hjelpemiddel for magen min. Nå kan jeg spise og drikke hva jeg vil.

Den versjonen som Kari testet er nå blitt den offisielle. Kosttilskuddet er oppgradert ved å tilsette kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Produktet gir deg fortsatt like mye hyllebær som før.

Hva inneholder dette kosttilskuddet?

Produktet inneholder hyllebær med god biotilgjengelighet og kalsium. Kalsium kan bidra til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

Fordøyelsesenzymer spiller en viktig rolle i kroppens evne til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan det gi vanlige fordøyelsesproblemer, som:

  • Luft i magen
  • Oppblåst mage
  • Hard mage
  • Løs mage
  • Urolig mage


Kalsium bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Siden 2007 har hyllebær vært hovedkomponenten i Lectinect Mage. Hyllebær kan støtte immunsystemet. Også med vitamin A som bidrar til å opprettholde normale slimhinner

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland ble endelig kvitt all luften i magen

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland har siden ungdomstiden vært plaget med magen. Hun prøvde alle slags kostråd og kjerringråd, og fant til slutt løsningen. Plagene til Karen Eline startet allerede på videregående. Hun slet med mye luft i magen og hadde til tider også ganske treg mage.

– Jeg har prøvd alle kostråd og kjerringråd i jakten på en løsning på mageplagene. Det var først da jeg begynte med dette at magen min begynte å fungere som normalt igjen.

«Jeg har prøvd alle kjerringråd for å bli kvitt mageplagene»

Nå har Karen Eline brukt dette siden 2008 og er strålende fornøyd med å være kvitt plagene.

Rask lindring av plagene

Det kan variere hvor raskt man merker effekten. Noen merker bedring etter noen dager, andre trenger litt lengre tid. Det er viktig å tenke på at plagene kan ha ulike årsaker og dermed har individuell virkningstid.

– Jeg merket raskt bedring av plagene. Nå tar jeg en tablett hver morgen, og det er stor forskjell på før og etter. Jeg pleier å si at det er «før og etter» jeg begynte med dette. Jeg er fornøyd med at det er slutt på 30 år med luftplager, forteller Karen Eline.

Karen Eline anbefaler dette til alle som gidder å høre på. Hun forteller at det er viktig for henne at det også inneholder hyllebær for immunforsvaret.

«Jeg har prøvd alle kjerringråd for å bli kvitt mageplagene»

Hvorfor bruke dette kosttilskuddet?

Harriet Volden Pedersen startet med dette allerede i 2013, og er en av mange fornøyde kunder. Hun fikk forhåndsteste den nye og forbedrede versjonen. Her er hennes erfaring:

– Jeg er sjeleglad for den hjelpen det har gitt meg i mange år. I juni 2020 fikk jeg tilbud om å teste den nye versjonen, med kalsium i tillegg til hyllebær.

«Fungerer enda bedre for magen min»

– Etter 2 måneders bruk synes jeg de nye tablettene fungerer enda bedre for magen min. Jeg merket en positiv effekt allerede etter et par dagers bruk. Jeg er derfor svært fornøyd med den nye versjonen. Dette er et produkt jeg virkelig anbefaler, men vær tålmodig og gi det en sjanse til å virke over tid.

Camilla Øverby fra Arneberg har endelig funnet løsningen på sine problemer med magen.

«Dette produktet anbefaler jeg til andre som har problemer med magen»

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å gå utover nattesøvnen. Hun er skeptisk til helsekost, men prøvde likevel. Det viste seg å bli løsningen på hennes mageproblemer.

– Jeg hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år, forteller Camilla Øverby fra Arneberg. Hun gikk i perioder med altfor mye luft i magen, og syntes det var frustrerende for en relativt slank kvinne å se ut som om hun var gravid i 4-5. måned.

«Fungerer enda bedre for magen min»

– Det hele toppet seg da jeg skulle på sydenferie, og ikke hadde lyst å gå rundt i bikini. Det satt en demper på selvtilliten å skulle gå rundt med en så stor mage, forteller hun.

Det var etter å ha fortalt svigermor om problemene at hun ble anbefalt dette kosttilskuddet. Camilla var på desperat jakt etter en løsning på mageplagene og ga produktet en sjanse.

«Til min lettelse merket jeg raskt bedring»

– Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant. Men jeg merket bedring allerede etter 2 dager. Heldigvis var også «gravid-magen» forsvunnet. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk, men det kunne ikke skade å prøve når en i familien anbefalte det, sier Camilla.

Camilla er i utgangspunktet kritisk til helsekost, men dette har hjulpet henne til en mye bedre hverdag. Derfor ønsker hun å dele sin erfaring, og anbefaler det til andre som har problemer med magen.

1 million nordmenn sliter med daglige mageplager, og blir sett på som en av de mest utbredte plagene blant den eldre delen av befolkningen. Nå kan løsningen være her.

Forskjellige ingredienser som jobber sammen mot et felles mål

Fordøyelsesenzymer hjelper kroppen til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan dette føre til mageproblemer som luft i magen, løs mage og hard mage. Produktet inneholder blant annet kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt.

Slik ble Oddvar Øyangen kvitt oppblåst mage

Etter 2 måneders bruk tok Oddvar Øyangen fra Oslo kontakt for å takke for hjelpen og fortelle sin historie.

– Jeg slet med en ugrei mage som var oppblåst og måtte ofte på toalettet, uten særlige resultater. Dette skapte et generelt ubehag i livet mitt, forklarer Oddvar.

«Det koster så lite å prøve»

Videre forteller han: – Jeg ble undersøkt for å se om det forelå sykdom, men man fant ikke noe konkret. Da tok jeg valget om å prøve noe som jeg hadde sett reklame for. Jeg var skeptisk, men det kostet heldigvis lite å prøve.

– Jeg tok en tablett før leggetid og etter kort tid fikk jeg regulær tømming av magen hver morgen. Dette ga meg en klart bedre hverdag. Nå har jeg brukt det i 2 måneder og kommer ikke til å slutte!

«Dagen ble en ganske annen etter jeg begynte med dette»

Slik fikk Elin hjelp mot løs mage etter mange år med plager

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke kunne ha noen avtaler tidlig på dagen, sier Elin Monsen. Etter mange år med en kranglete, løs mage hadde hun gitt opp å bli helt bra.

– Jeg hadde store problemer med magen og måtte ofte på toalettet, spesielt på formiddagen. Derfor var det vanskelig å ha avtaler tidlig på dagen, forteller Elin.

Merket raskt forskjell

Etter mange år med stadig mer kranglete mage, hadde Elin gitt opp å bli helt bra.

– Så kom jeg over en annonse på internett for Lectinect Mage, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve produktet. Men jeg må innrømme at troen på at det skulle fungere ikke var stor, sier hun.

For Elin tok det bare tre dager før hun begynte å merke stor forskjell.

«Det koster så lite å prøve»

– Dette har gjort at magen fungerer helt normalt. Jeg har helt sluttet å tenke på problemene jeg hadde før, og jeg gruer meg ikke lenger for avtaler tidlig på dagen, forteller en fornøyd Elin.

Det er nå tilsatt kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Produktet inneholder fortsatt like mye hyllebær som tidligere.

Daglig bruk siden 2008 har ikke bare overbevist henne om at det faktisk fungerer, men at naturproduktet også har betydd et langt bedre liv. I ettertid er Elin glad for at hun kom over reklamen og at hun bestemte seg for å prøve produktet.

«Det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg»

– Jeg anbefaler dette produktet fordi jeg selv har fått så god hjelp. Men jeg tror det er viktig at folk husker på at kroppene våre reagerer forskjellig, og det kan ta litt lenger tid før det virker akkurat for deg. Derfor tror jeg det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg, avslutter hun.

– Nå kan du få hjelp mot mageproblemene

Nå har Lectinect Mage blitt enda bedre: vi har tilsatt kalsium – som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

Mot mageproblemer

«Hyllebær kan støtte immunforsvaret»

– Hyllebær er anerkjent som godt for helsen, og kan støtte immunforsvaret. Lectinect Mage inneholder hyllebær.

Individuell virkningstid

Over 100 000 nordmenn har allerede brukt Lectinect Mage mot sine mageproblemer, og produktet har vist gunstig effekt på flere av de vanlige mageproblemene. Tilbakemeldinger fra kunder viser at produktet fungerer godt for vanlige mageplager som:

  • Luft i magen
  • Oppblåst mage
  • Hard mage
  • Løs mage
  • Urolig mage

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Det kan variere hvor raskt man merker effekten av Lectinect Mage. Selv om enkelte brukere har merket betydelig bedring på så kort tid som tre dager, kan det for andre ta to til tre måneder før bedringen merkes.

Bestselger siden 2007

Lectinect Mage ble lansert i 2007 og ble raskt en bestselger mot mageproblemer. Hver dag er det tusenvis av nordmenn som tar en tablett eller to med Lectinect Mage. Etter at produktet ble oppdatert med kalsium har vi fått flere tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som sier at produktet er blitt enda bedre – og virker raskere.

Nå kan du også få hjelp mot mageplagene.

Med Lectinect Mage kan du både få hjelp mot mageproblemene og støtte til immunforsvaret. Nå kan du bestille et abonnement, og få den første prøvepakken gratis (frakt 89 kr).

INVITASJON

Prøv Lectinect Mage GRATIS i 30 dager (frakt 89 kr)

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage i 30 dager

Disclaimer: Personene som er nevnt på denne siden er ekte kunder som selv bruker produktene og uttrykker sin egen mening om deres effekt i anmeldelsene. Resultatene kan variere fra person til person. Dette nettstedet er kun til informasjonsformål og erstatter på ingen måte en personlig konsultasjon, undersøkelse eller diagnose av en lisensiert lege. Innholdet på dette nettstedet er ikke for selvdiagnose. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre sykdom.