Sliter du med løs mage?

Dersom du er rammet opplever du kanskje tilstanden som ubehagelig eller besværlig, og kanskje også som sjenerende. De aller fleste rammes i varierende grad av mageproblemer en eller annen gang i løpet av livet. Som regel går tilstanden over av seg selv, men dersom du har et sensitivt fordøyelsessystem kan det være nyttig å hjelpe magen litt med dokumenterte tilskudd.

Akkurat som fordøyelsessystemet er mageproblemer svært individuelle – vi sier gjerne at mageproblemer er det som er uvanlig for deg, altså det som avviker fra ditt normale reaksjonsmønster. Noen vanlige tilstander av mageproblemer kan være luft i magen, sure oppstøt, løs mage eller hard mage.

Dette kan være løsningen!

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesezymene fungerer normalt. Disse hjelper til med å bryte ned maten vi spiser. Dersom disse enzymene derimot ikke fungerer normalt kan man få mageplager som løs mage, hard mage, luft i magen og urolig mage.

Produktet er utviklet sammen med professor i biokjemi og molekylærbiologi, Ian F. Pryme. Lektiner og deres effekt på immunforsvaret har vært et av professor Prymes viktigste forskningsområder.

Hyllebær er historisk kjent for å kunne støtte immunforsvaret. Vår egen forskning har dokumentert at dersom man inaktiverer proteinene i hyllebær, så reduseres også de biologiske egenskapene. Derfor har Lectinect utviklet en unik prosess slik at lektinene forblir biologisk aktive i tablettform. Lektiner fra hyllebær binder seg nemlig til deler av immunforsvaret hos mennesker og kan dermed gi helsegevinster. Hyllebær inneholder også et høyt nivå antocyaner. (fargestoffer).

Kalsium i produktet bidrar til at fordøyelsesezymene fungerer normalt. Disse hjelper til med å bryte ned maten vi spiser. Dersom disse enzymene derimot ikke fungerer normalt kan man få mageplager som løs mage, hard mage, luft i magen og urolig mage.

Brukere av Lectinect Mage kan derfor både få bedre mage og støtte til immunforsvaret.

En bestselger mot mageproblemer

Over 100.000 nordmenn har fått prøve Lectinect Mage. Det kom på markedet i 2007 og ble raskt en bestselger mot mageproblemer. Produktet er nå oppgradert med å tilsette kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Det inneholder også hyllebær som kan støtte immunforsvaret. Tilbakemeldingene fra brukere er meget positive, man har opplevd bedringer innen følgende hovedområder:

  • Hjelp mot mageproblemer som løs mage, treg mage og luft i magen.
  • Styrking av immunforsvaret, brukere føler seg mer opplagte og har sjeldnere forkjølelsessymptomer.

Ikke gå glipp av kampanjen!

Etter alle de hyggelige tilbakemeldingene fra våre kunder ønsker vi nå å tilby en gratis prøvepakke, slik at du selv kan oppleve hvor god effekt Lectinect Mage faktisk har på magen din! 

Ikke la magen din styre hverdagen – nå kan du selv ta kontroll over livet ditt!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Lectinect Mage HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: