Har du kontroll på magen?

Å ha problemer med magen kan i stor grad ut over hverdagen – og det sosiale livet. Årsakene til at magen er i ubalanse kan være mange, og ofte kan problemene komme allerede i ungdomsårene eller som ung voksen. Det kan ha en sammenheng mellom økt følsomhet i tarmen, kosthold, tamflora, i tillegg til stress og belastninger. 

Det er ingen tvil om at det er ubehaglig og belastende å gå med mageplager daglig. Det kan til og med føre til at vi isolerer oss i frykt for at magen skal slå seg vrang utenfor hjemmet. 

Merket bedring etter 2 dager!

Jeg hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år, forteller Camilla Øverby fra Arneberg. Hun gikk i perioder med altfor mye luft i magen, og syntes det var frustrerende for en relativt slank kvinne å se ut som om hun var gravid i 4-5. måned.

Det var etter å ha fortalt svigermor om problemene at hun ble anbefalt Lectinect Mage. Camilla var på desperat jakt etter en løsning på mageplagene og ga produktet en sjanse.

– Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant. Men jeg merket bedring allerede etter 2 dager. Heldigvis var også «gravid-magen» forsvunnet. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk, men det kunne ikke skade å prøve når en i familien anbefalte det, sier Camilla.

Camilla

Hvordan fungerer Lectinect Mage?

Fordøyelsesenzymer hjelper kroppen til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan dette føre til mageproblemer som luft i magen, løs mage og hard mage.

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt. 

Lectinect Mage inneholder hyllebær som kan støtte immunforsvaret. Hyllebær er historisk kjent for å være godt for immunforsvaret.

Hyllebær er proppfulle av lektiner og antocyaner (fargestoffer). Forskning har vist at når planter angripes av insekter eller mark, øker konsentrasjonen av lektiner (proteiner) som en del av forsvaret. Men lektiner har også en nytteverdi for oss mennesker.

Vår egen forskning har dokumentert at dersom man inaktiverer proteinene i hyllebær, så reduseres også de biologiske egenskapene. Derfor har Lectinect utviklet en unik prosess slik at lektinene forblir biologisk aktive i tablettform. Lektiner fra hyllebær binder seg nemlig til deler av immunforsvaret hos mennesker og kan dermed gi helsegevinster.

Kari 1 (1)

Kari har fått kontroll på magen

– Jeg har hatt problemer med magen siden jeg var lita jente, forteller Kari Tjønn Skogen fra Notodden. Har spesielt slitt med hard mage og det kunne gå opptil en uke uten at jeg fikk gått skikkelig på do. Dette gikk ut over livskvaliteten min.

– Jeg prøvde flere forskjellige mageprodukter før jeg prøvde Lectinect Mage. Det gikk vel bare et par-tre dager før magen ble bedre og jeg fikk gått på do. Magen ble også mindre oppblåst, på grunn av mindre luft. Lectinect Mage har jeg anbefalt til flere jeg kjenner som har mageproblemer.

Hvorfor velge Lectinect Mage?

Lectinect Mage ble lansert i 2007 og ble raskt en bestselger mot mageproblemer. Hver dag er det tusenvis av nordmenn som tar en tablett eller to med Lectinect Mage. Etter at produktet ble oppdatert med kalsium har vi fått flere tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som sier at produktet er blitt enda bedre – og virker raskere.

Professor emeritus Ian F. Pryme har arbeidet i Norge siden 1967 i forskjellige stillinger innen forskning, undervisning og administrasjon. Han har vært medforfatter av 45 artikler om lektiners rolle innen støtte av immunforsvaret.

Lectinect Mage ble utviklet i samarbeid med Pryme da han var professor i biokjemi og molekylærbiologi i Bergen. Fra 2014 er han professor emeritus samme sted. Lektiners effekt på immunforsvaret har vært ett av Prymes viktigste forskningsområder.

Over 100.000 nordmenn har prøvd dette mageproduktet

Over 100 000 nordmenn har allerede brukt Lectinect Mage mot sine mageproblemer, og produktet har vist gunstig effekt på flere av de vanlige mageproblemene. Tilbakemeldinger fra kunder viser at produktet fungerer godt for vanlige mageplager som:

  • Luft i magen
  • Hard mage
  • Løs mage
  • Urolig mage

 

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Det kan variere hvor raskt man merker effekten av Lectinect Mage. Selv om enkelte brukere har merket betydelig bedring på så kort tid som tre dager, kan det for andre ta to til tre måneder før bedringen merkes.

Oddvar har fått en ny hverdag

Etter 2 måneders bruk av Lectinect Mage tok Oddvar Øyangen fra Oslo kontakt for å fortelle sin historie:
Jeg slet med en ugrei mage som var oppblåst og måtte ofte på toalettet, uten særlige resultater. Dette skapte et generelt ubehag i livet mitt.

Jeg ble undersøkt for å se om det forelå sykdom, men man fant ikke noe konkret. Da tok jeg valget om å prøve Lectinect Mage som jeg hadde sett reklame for. Jeg var skeptisk, men det kostet heldigvis lite å prøve.

Jeg tok en tablett før leggetid og etter kort tid fikk jeg regulær tømming av magen hver morgen. Dette ga meg en klart bedre hverdag. Nå har jeg brukt Lectinect Mage i 2 måneder og kommer ikke til å slutte!

Oddvar Jeg tok en tablett før leggetid og etter kort tid fikk jeg regulær tømming av magen hver morgen. Dette ga meg en klart bedre hverdag. Nå har jeg brukt det i 2 måneder og kommer ikke til å slutte!

Svært populært i Norge

Allerede har over 100.000 nordmenn har fått prøve Lectinect Mage, og vi har fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger. 

Produktet er nå oppgradert med å tilsette kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Det inneholder også hyllebær som kan støtte immunforsvaret. Tilbakemeldingene fra brukere er meget positive, man har opplevd bedringer innen følgende hovedområder:

Det hjelp mot mageproblemer som løs mage, treg mage og luft i magen.

Det styrker immunforsvaret, og  brukere føler seg mer opplagte og har sjeldnere forkjølelsessymptomer. 

Elin hadde gitt opp å få kontroll på magen

Etter mange år med stadig mer kranglete mage, hadde Elin gitt opp å bli helt bra.

– Så kom jeg over en annonse på internett for Lectinect Mage, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve produktet. Men jeg må innrømme at troen på at det skulle fungere ikke var stor, sier hun.

For Elin tok det bare tre dager før hun begynte å merke stor forskjell.

– Lectinect Mage har gjort at magen fungerer helt normalt. Jeg har helt sluttet å tenke på problemene jeg hadde før, og jeg gruer meg ikke lenger for avtaler tidlig på dagen, forteller en fornøyd Elin.

Elin lectinect

En bestselger mot mageproblemer

Over 100.000 nordmenn har fått prøve Lectinect Mage. Det kom på markedet i 2007 og ble raskt en bestselger mot mageproblemer. Produktet er nå oppgradert med å tilsette kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Det inneholder også hyllebær som kan støtte immunforsvaret.

Tilbakemeldingene fra brukere er meget positive, man har opplevd bedringer innen følgende hovedområder:

  • Hjelp mot mageproblemer som løs mage, treg mage og luft i magen.
  • Styrking av immunforsvaret, brukere føler seg mer opplagte og har sjeldnere forkjølelsessymptomer.

Karen Eline merket raskt bedring

Plagene til Karen Eline startet allerede på videregående. Hun slet med mye luft i magen og hadde til tider også ganske treg mage.

– Jeg har prøvd alle kostråd og kjerringråd i jakten på en løsning på mageplagene. Det var først da jeg begynte med Lectinect Mage at magen min begynte å fungere som normalt.

Nå har Karen Eline brukt Lectinect Mage siden 2008 og er strålende fornøyd med å være kvitt plagene.

– Jeg merket raskt bedring av plagene. Nå tar jeg en tablett hver morgen, og det er stor forskjell på før og etter. Jeg pleier å si at det er «før og etter» Lectinect Mage for meg. Jeg er fornøyd med at det er slutt på 30 år med luftplager, forteller Karen Eline.

Harriet testet den nye versjonen

– Jeg er sjeleglad for den hjelpen Lectinect Mage har gitt meg i mange år. I juni 2020 fikk jeg tilbud om å teste den nye versjonen av Lectinect Mage, med kalsium i tillegg. Etter 2 måneders bruk synes jeg de nye tablettene fungerer enda bedre for magen min. Jeg merket en positiv effekt allerede etter et par dagers bruk.

– Jeg er derfor svært fornøyd med den nye Lectinect Mage. Dette er et produkt jeg virkelig anbefaler, men vær tålmodig og gi det en sjanse til å virke over tid.

Den versjonen som Harriet testet er nå blitt den offisielle. Lectinect Mage er oppgradert ved å tilsette kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Produktet gir deg fortsatt like mye hyllebær og lektiner som før.

Harriet

Lectinect Mage ble raskt en bestselger

Over 100.000 nordmenn har fått prøve Lectinect Mage. Det kom på markedet i 2007 og ble raskt en bestselger mot mageproblemer. Produktet er nå oppgradert med å tilsette kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Det inneholder også hyllebær som kan støtte immunforsvaret. Tilbakemeldingene fra brukere er meget positive, man har opplevd bedringer mot mageproblemer som løs mage, treg mage og luft i magen. Mange opplever styrking av immunforsvaret, og brukere føler seg mer opplagte og har sjeldnere forkjølelsessymptomer.

Hva Lectinect Mage kan hjelpe deg å få kontroll på:

  • Hard mage
  • Luft i magen
  • Løs mage
  • Urolig mage

Nå kan du prøve Lectinect Mage GRATIS!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Lectinect Mage HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: