Slik ble Elin kvitt mageplagene

Elin gruet seg til møter på grunn av mageproblemer 

Mageplager rammer mange - for Elin gikk det utover hverdagen

Etter mange år med stadig mer kranglete mage, hadde Elin Monsen gitt opp å bli helt bra. Til slutt begynte mageproblemene å skape begrensninger i jobben som miljøterapeut. Det var særlig på morgen og formiddag at magen var vanskelig å håndtere. Elin gruet seg til å ha møter tidlig på dagen 

– Jeg måtte så ofte på toalettet at det var vanskelig å gjøre avtaler, sier hun. 

Elins opplevelse er ikke unik. Ifølge en undersøkelse utført av Norsk Gastroenterologisk Forening sier 38 prosent av de spurte at de opplever at mageproblemer påvirker deres daglige liv. Dette kan inkludere symptomer som løs, treg eller oppblåst mage. For Elin hadde mageproblemene vart så lenge at hun nesten hadde gitt opp håpet om å finne en kur. Ved en tilfeldighet kom hun over Lectinect Mage.

 

Lectinect Mage har gjort at magen fungerer helt normalt. Jeg har helt sluttet å tenke på problemene jeg hadde før, og jeg gruer meg ikke lenger for avtaler tidlig på dagen

Merket forskjell etter tre dager

  –  Jeg så en annonse på internett for Lectinect Mage, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve produktet. Jeg må innrømme at jeg ikke hadde så stor tro på virkningen, sier hun.

Lectinect Mage ble en positiv overraskelse. Etter bare tre dagers bruk, merket Elin stor forskjell. Lectinect Mage inneholder nemlig hyllebær som kan støtte immunsystemet. 

Lectinect Mage er også tilsatt kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Fordøyelsesenzymer spiller en viktig rolle i kroppens evne til å ta opp næring. Har du for lite av dem kan det gi vanlige mageproblemer som luft i magen, treg, hard eller løs mage.

Nå har Elin brukt Lectinect Mage siden 2008. Det har gitt henne et bedre liv. 

Elin lectinect
Ble positivt overrasket. Magen ble merkebart bedre på bare tre dager

Oppdag Lectinect Mage - bli kvitt mageplagene du også

Mageplager kan virkelig sette en demper på livskvaliteten din, og de kan være en daglig kilde til ubehag og frustrasjon. Enten du sliter med oppblåsthet, hyppige toalettbesøk, luft i magen eller andre plager, så kan mageproblemer gjøre hverdagen vanskeligere enn nødvendig. Men nå trenger du ikke å fortsette å leve slik lenger.

– Jeg anbefaler dette produktet fordi jeg selv har fått så god hjelp. Men jeg tror det er viktig at folk husker på at kroppene våre reagerer forskjellig, og det kan ta litt lenger tid før Lectinect Mage virker akkurat for deg. Derfor tror jeg det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg, sier Elin. 

Lectinect Mage har allerede hjulpet tusenvis av nordmenn med å bekjempe mageplagene sine. Og det beste av alt? Du kan prøve Lectinect Mage gratis* i 30 dager! Så hvorfor vente lenger? Gjør noe med mageplagene dine nå, og opplev et liv der magen spiller på lag. 

Lectiner og fordøyelsesenzymer

Mindre mageplager

INVITASJON

Prøv Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager!

Hjem  |  Personvern  |  Vilkår  |  Innhold