Mageplager

Hvor vil du helst tilbringe sommeren?

Mageplagene stopper her: Gjør deg klar for en bekymringsfri sommer

Sommeren er her, men for mange er gleden blandet med bekymring for mageproblemer som kan begrense ferieaktivitetene. I stedet for å nyte stranden, kan frykten for ubehagelige mageplager sende deg på en evig jakt etter nærmeste toalett. Men hva om det var en måte å håndtere disse problemene på, slik at du kunne tilbringe sommeren akkurat som du ønsket? Vel, løsningen kan være nærmere enn du tror. Les videre for å oppdage nøkkelen til en bekymringsfri sommer.

Ikke la mageplager ødelegge ferien

Mageplager kan påvirke livskvaliteten negativt, med symptomer som treg mage, løs mage, urolig mage og luft i magen. Denne type problemer kan være spesielt begrensende om sommeren. Hyppige toalettbesøk kan forhindre lange utflukter til stranden, og oppblåsthet kan gjøre det ubehagelig å bruke sommerklær som bikinier og tettsittende antrekk. Frykten for pinlige situasjoner kan også føre til at man unngår sosiale samlinger.

 

Ville ikke gå i bikini - luft i magen påvirket selvtilliten

– Jeg hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år, sier Camilla Øverby. Hun syntes det var frustrerende for en relativt slank kvinne å se ut som om hun var gravid i 4-5. måned.

– Det hele toppet seg da jeg skulle på sydenferie, og ikke hadde lyst å gå rundt i bikini. Det satt en demper på selvtilliten å skulle gå rundt med en så stor mage, forteller hun.

Det var etter å ha fortalt svigermor om problemene at hun ble anbefalt dette kosttilskuddet. 

– Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant. Men jeg merket bedring allerede etter 2 dager. Heldigvis var også «gravid-magen» forsvunnet. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk, men det kunne ikke skade å prøve når en i familien anbefalte det, sier Camilla.

Merket bedring etter kun 2 dager

Mange som ikke får hjelp - begrenser livskvaliteten

Mageproblemer rammer mange, og dessverre er det mange som lider i stillhet. En undersøkelse fra Ipsos (2019) viste at 38% av nordmenn opplever at mageplager påvirker livskvaliteten deres. Dette representerer to millioner nordmenn som konstant må planlegge rundt mageproblemer. 

Elin Monsen var en av disse. Til slutt begynte mageproblemene å skape begrensninger i jobben som miljøterapeut.

Gruet seg til jobbavtaler på grunn av magen

Lecinect Mage
Lar ikke lenger mageproblemene gå ut over jobben

Det var særlig på morgen og formiddag at magen var vanskelig å håndtere. Elin gruet seg til å ha møter tidlig på dagen.

– Jeg måtte så ofte på toalettet at det var vanskelig å gjøre avtaler, sier hun.

For Elin hadde mageproblemene vart så lenge at hun nesten hadde gitt opp håpet om å finne en kur. Ved en tilfeldighet kom hun over en naturlig løsning. 

– Lectinect Mage har gjort at magen fungerer helt normalt. Jeg har helt sluttet å tenke på problemene jeg hadde før, og jeg gruer meg ikke lenger for avtaler tidlig på dagen. 

 

Lectinect Mage inneholder hyllebær som støtter immunforsvaret, og er også tilsatt kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Fordøyelsesenzymer spiller en viktig rolle i kroppens evne til å ta opp næring. Har du for lite av dem kan det gi vanlige mageproblemer som luft i magen, treg, hard eller løs mage.

 

Nå har Elin brukt Lectinect Mage siden 2008. Hun merket forskjell etter bare tre dager. 

– Jeg anbefaler dette produktet fordi jeg selv har fått så god hjelp. Men jeg tror det er viktig at folk husker på at kroppene våre reagerer forskjellig, og det kan ta litt lenger tid før Lectinect Mage virker akkurat for deg. Derfor tror jeg det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg, sier Elin.

 

Ikke tilbring sommeren her - kom deg ut i sola

Mageplager skal ikke stå i veien for at du kan nyte sommeren til det fulle. Du fortjener å føle deg komfortabel og fri, enten du er på stranden, på en piknik, eller ute med venner.

Derfor kan Lectinect Mage være løsningen du har ventet på. Dette produktet kan hjelpe med å lindre symptomene dine, slik at du kan kose deg i ferien.

Du trenger ikke å la mageproblemer begrense deg – prøv Lectinect Mage i dag, og gled deg til en sommer uten mageplager og  bekymringer.

Lectinect Mage
Ikke tilbring ferien på toalettet
Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Lectinect Mage HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: