Opplever du en stresset mage?

Når du sliter med magen, sendes denne beskjeden til hjernen. Men visste du at slike beskjeder også kan sendes motsatt vei?

Fordøyelsessystemet kontrolleres av det enteriske nervesystemet, et komplekst system med over 100 millioner nerver. Dette er sterkt påvirket av sentralnervesystemet (hjernen). De to systemene kommuniserer via nervebanene. Det er denne sammenhengen som gjør at du slutter å spise når du er mett, eller at du ikke har matlyst når du er nervøs, spent eller engstelig for noe.

Stress er en vanlig årsak til oppblåst mage

Det er ikke mulig å gi tips ved luft i magen som fungerer for alle. Her har vi likevel listet opp noen gode råd som kan hjelpe mot oppblåst mage:

  • Vær oppmerksom på hvilke matvarer som gir større gassproduksjon enn andre, og kutt disse fra kosten for å se om problemene bedres.
  • Drikk rikelig med vann for å løse opp fiber og fett i fordøyelsessystemet.
  • Spis sakte.
  • Ikke utsett dobesøket.
  • Driv med regelmessig fysisk aktivitet.

Hjelper magen din å fungere best mulig

Dessverre er det slik at enkelte er mer utsatt for mageproblemer med andre, og sliter med plager i årevis uten at det er noen åpenbar grunn. Hvis dette er tilfellet for deg kan det hjelpe å supplere kosten med lindrende midler som for eksempel Lectinect Mage. Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt. I tillegg får du hyllebær som kan støtte immunforsvaret.

Dersom disse fordøyelsesenzymene derimot ikke fungerer normalt kan man få mageplager som løs mage, hard mage, luft i magen, oppblåst mage og urolig mage.

Lectinect Mage kan derfor både hjelpe mot mageplager som oppblåst mage og samtidig støtte immunforsvaret.

Prøv helt GRATIS!

Bestill din prøvepakke i dag - bli kvitt stressmagen!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Lectinect Mage HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: