Mageplager logo

De beste tilbudene på produkter for din mage

⭐⭐⭐⭐⭐
Bestselger siden 2007

Lectinect Mage 30 Tabletter

Lectinect

Før kr 199,-

Nå kr 79,-

Siden 2007 har Lectinect Mage vært en bestselger.
Over 100 000 nordmenn har allerede kjøpt Lectinect Mage mot sine mageproblemer og mageplager.

Beskrivelse

Fordøyelsesenzymer spiller en viktig rolle i kroppens evne til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan det gi vanlige mageproblemer som luft i magen, treg mage, hard mage og løs mage.

Lectinect Mage inneholder nå også kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

Lectinect Mage kan hjelpe deg med å bli kvitt:
Slik ble produktet utviklet

Lectinect Mage er utviklet sammen med professor Ian F. Pryme. Produktet inneholder hyllebær, som kan støtte immunforsvaret.

– Nyere forskning har påvist at det er en sammenheng mellom en del plantelektiner og menneskers immunforsvar. Lektiner fra hyllebær er en viktig del av produktet. Hyllebær er kjent for å kunne støtte immunforsvaret vårt.

Bestselger siden 2007

Lectinect Mage ble lansert i 2007 og ble raskt en bestselger mot mageproblemer. Hver dag er det tusenvis av nordmenn som tar en tablett eller to med Lectinect Mage.

Etter at produktet ble oppdatert med kalsium har vi fått flere tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som sier at produktet er blitt enda bedre – og virker raskere.

Nå kan du også få hjelp mot mageplagene. Med Lectinect Mage kan du både få hjelp mot mageproblemene og støtte til immunforsvaret.

Ingredienser

Lectinect® konsentrat fremstilt av hyllebær (Sambucus nigra), kalsiumkarbonat, fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), surhetsregulerende middel (sitronsyre), antiklumpemiddel (trikalsiumfosfat), fuktighetsbevarende middel (magnesiumsalt av fettsyrer), stabilisator (kalsiumklorid), konserveringsmiddel (NATRIUMBENZOAT og kaliumsorbat).

Omtaler

Harriet Volden Pedersen
⭐⭐⭐⭐⭐

– Jeg er sjeleglad for den hjelpen Lectinect Mage har gitt meg i mange år. I juni 2020 testet jeg den nye versjonen av Lectinect Mage, med kalsium i tillegg til hyllebær. Etter 2 måneders bruk synes jeg de nye tablettene fungerer enda bedre for magen min. Jeg merket en positiv effekt allerede etter et par dagers bruk, sier Harriet Volden Pedersen.

Dette er et produkt jeg virkelig anbefaler, men vær tålmodig og gi det en sjanse til å virke over tid.

Camilla Øverby
⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har bare gode erfaringer med Lectinect Mage, og har brukt det i flere år. Jeg har slitt mye med magen, spesielt med oppblåst mage, så da svigermor sa det hadde hjulpet henne, så tenkte jeg at det var verdt å prøve. Jeg ble betydelig bedre etter to dager, og har nesten aldri problemer med magen lenger. Det har virkelig gjort noe med livskvaliteten min.

Elin Monsen
⭐⭐⭐⭐⭐

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke kunne ha noen avtaler tidlig på dagen, sier Elin Monsen. Etter mange år med en løs og kranglete mage hadde jeg gitt opp å bli helt bra. Men jeg merket forskjell allerede kun etter tre dager.

Kari Tjønn Skogen
⭐⭐⭐⭐⭐

– I juni 2020 fikk jeg spørsmål om jeg ville teste en ny versjon av Lectinect Mage, med kalsium i tillegg til hyllebær. Jeg syntes det var verdt forsøket, og ble med på testen, sier Kari Tjønn Skogen.

Nå har jeg prøvd de nye tablettene i 2 måneder, og utrolig nok opplever jeg at de er enda bedre for magen min enn de gode, gamle tablettene. I tillegg opplever jeg at de gir meg hjelp enda raskere. Nå kan jeg spise og drikke hva jeg vil.

Andre bestselgere:

⭐⭐⭐⭐⭐
Lectinect

K2 Superior

79,-
⭐⭐⭐⭐⭐
Lectinect

L-Serin Hjerne

79,-
⭐⭐⭐⭐⭐
NaturaMed Pharma

VigroVital

79,-
⭐⭐⭐⭐⭐
NaturaMed Pharma

DamianaVital

79,-

Kun kr 79,- (før 199,-)
⭐⭐⭐⭐⭐