LES HER OM DU...

sliteR med oppblåst, løs, urolig eller hard mage?

HVORFOR HAR JEG MAGEPLAGER?

Det er mange potensielle årsaker til mageplager, og svært mange sliter med det. I 2018 skrev forskning.no en lang artikkel om at det ikke nødvendigvis er farlig med mageproblemer, men at det er svært plagsomt. Nå er temaet igjen svært aktuelt, og en million nordmenn har til enhver tid mageplager. 

Kortvarige mageplager kan ha mange årsaker, går ofte raskt over. Treg mage, urolig mage, løs mage eller luftproblemer er blant av de aller vanligste problemene nordmenn sliter med hver eneste dag. Noen opplever det i blant, mens andre sliter med mageplager både ukentlig og daglig. Nå kan løsningen være funnet!

Hva inneholder dette kosttilskuddet?

Det finnes naturlig i de fleste planter, frukter og bær, og spiller en viktig rolle i planters forsvarsmekanisme. Nå har norske forskere funnet en metode hvor de kan utnytte dette innholdet, og det gir også bedre immunforsvar.

Kosttilskuddet har også svært viktige ingredienser som hjelper mot forskjellige typer mageplager.

  • Luft i magen
  • Oppblåst mage
  • Hard mage
  • Løs mage
  • Urolig mage

Camilla Øverby fra Arneberg har endelig funnet løsningen på sine problemer med magen.

«Dette produktet anbefaler jeg til andre som har problemer med magen»

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å gå utover nattesøvnen. Hun er skeptisk til helsekost, men prøvde likevel. Det viste seg å bli løsningen på hennes mageproblemer.

– Jeg hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år, forteller Camilla Øverby fra Arneberg. Hun gikk i perioder med altfor mye luft i magen, og syntes det var frustrerende for en relativt slank kvinne å se ut som om hun var gravid i 4-5. måned.

«Fungerer enda bedre for magen min»

– Det hele toppet seg da jeg skulle på sydenferie, og ikke hadde lyst å gå rundt i bikini. Det satt en demper på selvtilliten å skulle gå rundt med en så stor mage, forteller hun.

Det var etter å ha fortalt svigermor om problemene at hun ble anbefalt dette kosttilskuddet. Camilla var på desperat jakt etter en løsning på mageplagene og ga produktet en sjanse.

«Til min lettelse merket jeg raskt bedring»

– Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant. Men jeg merket bedring allerede etter 2 dager. Heldigvis var også «gravid-magen» forsvunnet. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk, men det kunne ikke skade å prøve når en i familien anbefalte det, sier Camilla.

Camilla er i utgangspunktet kritisk til helsekost, men dette har hjulpet henne til en mye bedre hverdag. Derfor ønsker hun å dele sin erfaring, og anbefaler det til andre som har problemer med magen.

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland ble endelig kvitt all luften i magen

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland har siden ungdomstiden vært plaget med magen. Hun prøvde alle slags kostråd og kjerringråd, og fant til slutt løsningen. Plagene til Karen Eline startet allerede på videregående. Hun slet med mye luft i magen og hadde til tider også ganske treg mage.

– Jeg har prøvd alle kostråd og kjerringråd i jakten på en løsning på mageplagene. Det var først da jeg begynte med dette at magen min begynte å fungere som normalt igjen.

«Jeg har prøvd alle kjerringråd for å bli kvitt mageplagene»

Nå har Karen Eline brukt dette siden 2008 og er strålende fornøyd med å være kvitt plagene.

Rask lindring av plagene

Det kan variere hvor raskt man merker effekten. Noen merker bedring etter noen dager, andre trenger litt lengre tid. Det er viktig å tenke på at plagene kan ha ulike årsaker og dermed har individuell virkningstid.

– Jeg merket raskt bedring av plagene. Nå tar jeg en tablett hver morgen, og det er stor forskjell på før og etter. Jeg pleier å si at det er «før og etter» jeg begynte med dette. Jeg er fornøyd med at det er slutt på 30 år med luftplager, forteller Karen Eline.

Karen Eline anbefaler dette til alle som gidder å høre på. Hun forteller at det er viktig for henne at det også inneholder hyllebær for immunforsvaret.

Du trenger ikke lengre slite med plagene

Slik ble Oddvar Øyangen kvitt oppblåst mage

Etter 2 måneders bruk tok Oddvar Øyangen fra Oslo kontakt for å takke for hjelpen og fortelle sin historie.

– Jeg slet med en ugrei mage som var oppblåst og måtte ofte på toalettet, uten særlige resultater. Dette skapte et generelt ubehag i livet mitt, forklarer Oddvar.

«Det koster så lite å prøve»

Videre forteller han: – Jeg ble undersøkt for å se om det forelå sykdom, men man fant ikke noe konkret. Da tok jeg valget om å prøve noe som jeg hadde sett reklame for. Jeg var skeptisk, men det kostet heldigvis lite å prøve.

– Jeg tok en tablett før leggetid og etter kort tid fikk jeg regulær tømming av magen hver morgen. Dette ga meg en klart bedre hverdag. Nå har jeg brukt det i 2 måneder og kommer ikke til å slutte!

«Dagen ble en ganske annen etter jeg begynte med dette»

Individuell virkningstid

Over 100 000 nordmenn har allerede brukt Lectinect Mage mot sine mageproblemer, og produktet har vist gunstig effekt på flere av de vanlige mageproblemene. Tilbakemeldinger fra kunder viser at produktet fungerer godt for vanlige mageplager som:

  • Luft i magen
  • Oppblåst mage
  • Hard mage
  • Løs mage
  • Urolig mage

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Det kan variere hvor raskt man merker effekten av Lectinect Mage. Selv om enkelte brukere har merket betydelig bedring på så kort tid som tre dager, kan det for andre ta to til tre måneder før bedringen merkes.

Bestselger siden 2007

Lectinect Mage ble lansert i 2007 og ble raskt en bestselger mot mageproblemer. Hver dag er det tusenvis av nordmenn som tar en tablett eller to med Lectinect Mage. Etter at produktet ble oppdatert med kalsium har vi fått flere tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som sier at produktet er blitt enda bedre – og virker raskere.

Nå kan du også få hjelp mot mageplagene.

Med Lectinect Mage kan du både få hjelp mot mageproblemene og støtte til immunforsvaret. Nå kan du bestille et abonnement, og få den første prøvepakken gratis*.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Lectinect Mage HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: