Hva synes kundene våre om Lectinect Mage?

Har du slitt med dårlig mage over lengre perioder?
Du er ikke alene - les under om våre kunders erfaringer

*Alle anmeldelsene er sitater fra kundene selv og dette er deres ærlige meninger om produktet, som ikke har blitt påvirket av oss

Kari Tjønn Skogen: - De nye tablettene gir meg hjelp enda raskere

Hele 1 av 5 nordmenn sliter med mageplager hver eneste dag. Realiteten er at tallet ikke faller, men stadig vokser, og nå sliter hele en million nordmenn med plagene. Mageplagene kan skape mange utfordrende situasjoner, som dårlig søvn, oppblåsthet, uheldig luft i magen, med mer. Kari var lei av disse situasjonene, og tok omsider grep.

– I juni 2020 fikk jeg spørsmål om jeg ville teste en ny versjon av produktet, med kalsium i tillegg til hyllebær. Jeg syntes det var verdt forsøket, og ble med på testen.

«De nye tablettene hjelper magen min enda raskere»

– Nå har jeg prøvd de nye tablettene i 2 måneder, og utrolig nok opplever jeg at de er enda bedre for magen min enn de «gode, gamle tablettene». I tillegg opplever jeg at de gir meg hjelp enda raskere. Tusen takk for et supert hjelpemiddel for magen min. Nå kan jeg spise og drikke hva jeg vil.

Den versjonen som Kari testet er nå blitt den offisielle. Kosttilskuddet er oppgradert ved å tilsette kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Produktet gir deg fortsatt like mye hyllebær og lektiner som før.

Fikk prøve oppgradert versjon

Karen Eline Bjørke: Jeg har slitt med luft i magen siden videregående

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland har siden ungdomstiden vært plaget med magen. Hun prøvde alle slags kostråd og kjerringråd, og fant til slutt løsningen. Plagene til Karen Eline startet allerede på videregående. Hun slet med mye luft i magen og hadde til tider også ganske treg mage.

– Jeg har prøvd alle kostråd og kjerringråd i jakten på en løsning på mageplagene. Det var først da jeg begynte med dette at magen min begynte å fungere som normalt igjen.

«Jeg har prøvd alle kjerringråd for å bli kvitt mageplagene»

Nå har Karen Eline brukt dette siden 2008 og er strålende fornøyd med å være kvitt plagene.

Karen har hatt mageproblemer siden ungdomstiden: det er «før og etter» jeg begynte med dette.

Rask lindring av plagene

Det kan variere hvor raskt man merker effekten. Noen merker bedring etter noen dager, andre trenger litt lengre tid. Det er viktig å tenke på at plagene kan ha ulike årsaker og dermed har individuell virkningstid.

– Jeg merket raskt bedring av plagene. Nå tar jeg en tablett hver morgen, og det er stor forskjell på før og etter. Jeg pleier å si at det er «før og etter» jeg begynte med dette. Jeg er fornøyd med at det er slutt på 30 år med luftplager, forteller Karen Eline.

Karen Eline anbefaler dette til alle som gidder å høre på. Hun forteller at det er viktig for henne at det også inneholder hyllebær for immunforsvaret.

«Jeg har prøvd alle kjerringråd for å bli kvitt mageplagene»

Hvorfor bruke dette kosttilskuddet?

Harriet Pedersen: Jeg merket positiv effekt på bare to dager

Harriet Volden Pedersen startet med dette allerede i 2013, og er en av mange fornøyde kunder. Hun fikk forhåndsteste den nye og forbedrede versjonen. Her er hennes erfaring:

– Jeg er sjeleglad for den hjelpen det har gitt meg i mange år. I juni 2020 fikk jeg tilbud om å teste den nye versjonen, med kalsium i tillegg til hyllebær.

Harriet forhåndstestet den nye versjonen: Fungerer enda bedre.

«Fungerer enda bedre for magen min»

– Etter 2 måneders bruk synes jeg de nye tablettene fungerer enda bedre for magen min. Jeg merket en positiv effekt allerede etter et par dagers bruk. Jeg er derfor svært fornøyd med den nye versjonen. Dette er et produkt jeg virkelig anbefaler, men vær tålmodig og gi det en sjanse til å virke over tid.

Camilla betrodde seg til svigermor.

«Dette produktet anbefaler jeg til andre som har problemer med magen»

Camilla: Luft i magen gikk utover selvtilitten

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å gå utover nattesøvnen. Hun er skeptisk til helsekost, men prøvde likevel. Det viste seg å bli løsningen på hennes mageproblemer.

– Jeg hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år, forteller Camilla Øverby fra Arneberg. Hun gikk i perioder med altfor mye luft i magen, og syntes det var frustrerende for en relativt slank kvinne å se ut som om hun var gravid i 4-5. måned.

«Fungerer enda bedre for magen min»

– Det hele toppet seg da jeg skulle på sydenferie, og ikke hadde lyst å gå rundt i bikini. Det satt en demper på selvtilliten å skulle gå rundt med en så stor mage, forteller hun.

Det var etter å ha fortalt svigermor om problemene at hun ble anbefalt dette kosttilskuddet. Camilla var på desperat jakt etter en løsning på mageplagene og ga produktet en sjanse.

«Til min lettelse merket jeg raskt bedring»

– Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant. Men jeg merket bedring allerede etter 2 dager. Heldigvis var også «gravid-magen» forsvunnet. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk, men det kunne ikke skade å prøve når en i familien anbefalte det, sier Camilla.

Camilla er i utgangspunktet kritisk til helsekost, men dette har hjulpet henne til en mye bedre hverdag. Derfor ønsker hun å dele sin erfaring, og anbefaler det til andre som har problemer med magen.

Mange sliter med ubehag, og slike plager blir ikke bedre med alderen

Du trenger ikke lengre slite med plagene

Oddvar Øyangen: Jeg måtte ofte på toalettet, uten særlige resultater

Etter 2 måneders bruk tok Oddvar Øyangen fra Oslo kontakt for å takke for hjelpen og fortelle sin historie.

– Jeg slet med en ugrei mage som var oppblåst og måtte ofte på toalettet, uten særlige resultater. Dette skapte et generelt ubehag i livet mitt, forklarer Oddvar.

«Det koster så lite å prøve»

Videre forteller han: – Jeg ble undersøkt for å se om det forelå sykdom, men man fant ikke noe konkret. Da tok jeg valget om å prøve noe som jeg hadde sett reklame for. Jeg var skeptisk, men det kostet heldigvis lite å prøve.

- Etter kort tid fikk jeg regulær tømming hver morgen.

– Jeg tok en tablett før leggetid og etter kort tid fikk jeg regulær tømming av magen hver morgen. Dette ga meg en klart bedre hverdag. Nå har jeg brukt det i 2 måneder og kommer ikke til å slutte!

«Dagen ble en ganske annen etter jeg begynte med dette»

Elins mageproblemer gikk utover jobben

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke kunne ha noen avtaler tidlig på dagen, sier Elin Monsen. Etter mange år med en kranglete, løs mage hadde hun gitt opp å bli helt bra.

– Jeg hadde store problemer med magen og måtte ofte på toalettet, spesielt på formiddagen. Derfor var det vanskelig å ha avtaler tidlig på dagen, forteller Elin.

Merket stor forskjell på bare tre dager

Etter mange år med stadig mer kranglete mage, hadde Elin gitt opp å bli helt bra.

– Så kom jeg over en annonse på internett for Lectinect Mage, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve produktet. Men jeg må innrømme at troen på at det skulle fungere ikke var stor, sier hun.

Elin gruer seg ikke lenger til avtaler tidlig på dagen.

For Elin tok det bare tre dager før hun begynte å merke stor forskjell.

«Det koster så lite å prøve»

– Dette har gjort at magen fungerer helt normalt. Jeg har helt sluttet å tenke på problemene jeg hadde før, og jeg gruer meg ikke lenger for avtaler tidlig på dagen, forteller en fornøyd Elin.

Det er nå tilsatt kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Produktet inneholder fortsatt like mye hyllebær som tidligere.

Daglig bruk siden 2008 har ikke bare overbevist henne om at det faktisk fungerer, men at naturproduktet også har betydd et langt bedre liv. I ettertid er Elin glad for at hun kom over reklamen og at hun bestemte seg for å prøve produktet.

«Det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg»

– Jeg anbefaler dette produktet fordi jeg selv har fått så god hjelp. Men jeg tror det er viktig at folk husker på at kroppene våre reagerer forskjellig, og det kan ta litt lenger tid før det virker akkurat for deg. Derfor tror jeg det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg, avslutter hun.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Lectinect Mage GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Mageplager