Løs, treg, eller oppblåst mage?

Gå en aktiv høst i møte - UTEN mageplager

Lectinect Mage

1 million nordmenn har til enhver tid problemer med magen. Du trenger ikke være en av dem.

Høsten er en fin tid for å oppleve naturen i flotte farger, enten du vil gå på tur i fjellet, løpe, sykle, padle eller gå på jakt. For mange må ambisjonsnivået imidlertid dempes på grunn av ubehagelige mageplager. Løs, treg eller oppblåst mage kan påvirke både aktivitetsnivå, humør og livskvalitet. Slik trenger det ikke å være. Med et enkelt tiltak kan du bli kvitt mageplagene for godt.

Ikke la mageplager ødelegge motivasjonen

Mageplager kan være en daglig kilde til så stort ubehag at du unngår aktiviteter du egentlig ønsker å gjennomføre. Enten du sliter med oppblåsthet, hyppige toalettbesøk, luft i magen eller andre plager, så kan mageproblemer gjøre hverdagen vanskeligere enn nødvendig. 

Det er mange potensielle årsaker til mageplager, og symptomene kan variere fra person til person og til og med fra dag til dag. Treg mage, urolig mage, løs mage eller luftproblemer er blant av de aller vanligste problemene nordmenn sliter med hver eneste dag. Faktisk viser en  undersøkelse at så mange som 38% opplever at mageproblemer påvirker livskvaliteten deres. Det er over to millioner nordmenn, det.

To millioner nordmenn som alltid rekognoserer for å ha oversikt over nærmeste toalett, er engstelig for å slippe ut luft under en treningsøkt, eller unngår aktiviteter når magen er på sitt verste.

Du trenger ikke lenger være en del av denne statistikken. Lectinect Mage kan være løsningen.

Hyllebær støtter immunforsvaret

Lectinect Mage inneholder hyllebær som støtter immunforsvaret på en naturlig måte, og er også tilsatt kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Fordøyelsesenzymer spiller en viktig rolle i kroppens evne til å ta opp næring. Har du for lite av dem kan det gi vanlige mageproblemer som luft i magen, treg, hard eller løs mage.

Ingrediensene i Lectinect Mage har dokumentert effekt på denne type mageproblemer. Forskerne i EUs ekspertpanel (EFSA) har kommet frem til at ingredienser i Lectinect Mage (som kalsium) bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

Gjør som tusenvis av nordmenn – bli kvitt mageplagene du også! Med Lectinect Mage kan du gå en aktiv høst i møte uten å la mageproblemene ødelegge denne fine årstiden.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Lectinect Mage HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: