Har du opplevd at magen har ødelagt for deg?

Det er mange potensielle årsaker til mageplager, og svært mange sliter med det. Forskning.no har skrevet en lang artikkel om at det ikke nødvendigvis er farlig med mageproblemer, men at det er svært plagsomt. Nå er temaet igjen svært aktuelt, og en million nordmenn har til enhver tid mageplager. 

Kortvarige mageplager kan ha mange årsaker, og går heldigvis ofte raskt over. Treg mage, urolig mage, løs mage eller luft i magen er blant av de aller vanligste problemene nordmenn sliter med hver eneste dag. Noen opplever det i blant, mens andre sliter med mageplager både ukentlig og daglig.

Nå mener norske forskere at de har funnet løsningen.

Hva er løsningen for mageproblemene?

Det finnes naturlig i de fleste planter, frukter og bær, og spiller en viktig rolle i planters forsvarsmekanisme. Nå har norske forskere funnet en metode hvor de kan utnytte dette innholdet, og som en bonus gir det også bedre immunforsvar.

Kosttilskuddet har svært viktige ingredienser som hjelper mot forskjellige typer mageplager.

 

BLI KVITT:
Luft i magen

Oppblåst mage

Hard mage

Løs mage

Urolig mage

«Hyllebær kan støtte immunforsvaret»

Har prøvd alle mulige "kjerringråd"

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland har siden ungdomstiden vært plaget med magen. Hun prøvde alle slags kostråd og kjerringråd, og fant til slutt løsningen. Plagene til Karen Eline startet allerede på videregående. Hun slet med mye luft i magen og hadde til tider også ganske treg mage.

– Jeg har prøvd alle kostråd og kjerringråd i jakten på en løsning på mageplagene. Det var først da jeg begynte med dette at magen min begynte å fungere som normalt igjen.

Nå har Karen Eline brukt dette i 14 år og er strålende fornøyd med å være kvitt plagene.

Visste du?

Lykkehormonet serotonin lages i stor grad i magen - derfor har du sommerfugler i magen når du er forelsket.

1 million nordmenn sliter med magen

1 million nordmenn sliter med daglige mageplager, og blir sett på som en av de mest utbredte plagene blant den eldre delen av befolkningen. Nå mener norske forskere at de kan ha funnet løsningen.

Professor emeritus Ian F. Pryme står bak utviklingen av den viktigste ingrediensen for immunforsvaret som brukes i kosttilskuddet, som nå har vært en bestselger siden 2007.

Nå kan du få hjelp mot mageproblemene

Nå har Lectinect Mage blitt enda bedre: vi har tilsatt kalsium – som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

Fordøyelsesenzymer spiller en viktig rolle i kroppens evne til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan det gi vanlige mageproblemer som luft i magen, treg mage, hard mage og løs mage.

Professor emeritus Ian F. Pryme har arbeidet i Norge siden 1967 i forskjellige stillinger innen forskning, undervisning og administrasjon. Han har vært medforfatter av 45 artikler om lektiners rolle innen støtte av immunforsvaret.

Lectinect Mage ble utviklet i samarbeid med Pryme da han var professor i biokjemi og molekylærbiologi i Bergen. Fra 2014 er han professor emeritus samme sted. Lektiners effekt på immunforsvaret har vært ett av Prymes viktigste forskningsområder.

– Lektiner er proteiner som finnes i de fleste planter, frukter og bær, og spiller en viktig rolle i planters forsvarsmekanisme. Når planter angripes av insekter økes konsentrasjonen av lektiner som en del av dette forsvaret, forklarer Ian F. Pryme.

Det er imidlertid ikke bare planter som kan nytte godt av lektinenes forsvar. Også vi mennesker kan få hjelp av lektiner.

– Nyere forskning har påvist at det er en sammenheng mellom en del plantelektiner og menneskers immunforsvar, altså kan lektiner fra hyllebær støtte immunforsvaret vårt.

Ikke fortsett med et liv med mageplager når du ikke må. Prøv Lectinect Mage GRATIS i 30 dager i dag!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Lectinect Mage HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: