Elin slet med mageplager

- måtte på toalettet hele tiden

Elin måtte på do hele tiden - Lectinect Mage

Elin gruet seg til møter på grunn av mageproblemer 

Kranglete mage gikk utover jobben

Etter mange år med stadig mer kranglete mage, hadde Elin Monsen gitt opp å bli helt bra. Til slutt begynte mageproblemene å skape begrensninger i jobben som miljøterapeut. Det var særlig på morgen og formiddag at magen var vanskelig å håndtere. Elin gruet seg til å ha møter tidlig på dagen 

– Jeg måtte så ofte på toalettet at det var vanskelig å gjøre avtaler, sier hun. 

Elins opplevelse er ikke unik. Ifølge en undersøkelse utført av Norsk Gastroenterologisk Forening sier 38 prosent av de spurte at de opplever at mageproblemer påvirker deres daglige liv. Dette kan inkludere symptomer som løs, treg eller oppblåst mage. For Elin hadde mageproblemene vart så lenge at hun nesten hadde gitt opp håpet om å finne en kur. Ved en tilfeldighet kom hun over Lectinect Mage.

 

Lectinect Mage har gjort at magen fungerer helt normalt. Jeg har helt sluttet å tenke på problemene jeg hadde før, og jeg gruer meg ikke lenger for avtaler tidlig på dagen

Uventet redning forandret hverdagen

  –  Jeg så en annonse på internett for Lectinect Mage, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve produktet. Jeg må innrømme at jeg ikke hadde så stor tro på virkningen, sier hun.

Lectinect Mage ble en positiv overraskelse. Etter bare tre dagers bruk, merket Elin stor forskjell. Lectinect Mage inneholder nemlig hyllebær som kan støtte immunssytemet. 

Lectinect Mage er også tilsatt kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Fordøyelsesenzymer spiller en viktig rolle i kroppens evne til å ta opp næring. Har du for lite av dem kan det gi vanlige mageproblemer som luft i magen, treg, hard eller løs mage.

Nå har Elin brukt Lectinect Mage siden 2008. Det har gitt henne et bedre liv. Og hun er ikke alene. 

Lecinect Mage
Ble positivt overrasket. Magen ble merkbart bedre på bare tre dager 

Desperat etter løsning: Så ut som om jeg var gravid i 5 måned

Camilla Lectinect Mage
Slet med luft i magen - ble kvitt plagene på 2 dager

– Det var frustrerende for en relativt slank kvinne som meg å se ut som jeg var gravid i 4-5 måned, sier Camilla Øverby.

Hun hadde slitt med luft og ubehag i magen i mange år. Tilslutt ble plagene så store at det gikk på selvtilliten løs. Hun vegret seg for å gå i bikini om sommeren. 

– Jeg fortalte svigermor om plagene mine og hun anbefalte meg å prøve Lectinect Mage. Jeg var desperat etter en løsning på mageproblemene, og ga produktet en sjanse. Jeg startet med et brett og tok 1 tablett hver morgen. Til min lettelse var plagene borte allerede etter 2 dager. Og heldigvis var også «gravid-magen» forsvunnet. Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant.

30 år med luftplager er endelig over!

Jeg har prøvd alle kostråd og kjerringråd i jakten på en løsning på mageplagene. Det var først da jeg begynte med dette at magen min begynte å fungere som normalt igjen, sier Karen Eline Bjørke.

Hun har slitt med mageplager siden videregående. Det har dreid seg om mye luft i magen og til tider også ganske treg mage.

– Jeg merket raskt bedring av plagene. Nå tar jeg en tablett hver morgen, og det er stor forskjell på før og etter. Jeg pleier å si at det er «før og etter» jeg begynte med dette. Jeg er fornøyd med at det er slutt på 30 år med luftplager, forteller Karen Eline.

Karen Eline anbefaler dette til alle som gidder å høre på. Hun forteller at det er viktig for henne at det også inneholder hyllebær for immunforsvaret.

Lectinect Mage
Har slitt med luft i magen siden videregående: Ble merkbart bedre på 3 dager 

Ble kvitt plagene - Elin anbefaler Lectinect Mage

Mageplager kan virkelig sette en demper på livskvaliteten din, og de kan være en daglig kilde til ubehag og frustrasjon. Enten du sliter med oppblåsthet, hyppige toalettbesøk, luft i magen eller andre plager, så kan mageproblemer gjøre hverdagen vanskeligere enn nødvendig. Men nå trenger du ikke å fortsette å leve slik lenger.

Jeg anbefaler dette produktet fordi jeg selv har fått så god hjelp. Men jeg tror det er viktig at folk husker på at kroppene våre reagerer forskjellig, og det kan ta litt lenger tid før Lectinect Mage virker akkurat for deg. Derfor tror jeg det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg, sier Elin. 

Lectinect Mage har allerede hjulpet tusenvis av nordmenn med å bekjempe mageplagene sine. Og det beste av alt? Du kan prøve Lectinect Mage gratis* i 30 dager! Så hvorfor vente lenger? Gjør noe med mageplagene dine nå, og opplev et liv der magen spiller på lag. 

Lectiner og fordøyelsesenzymer

Mindre mageplager

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Lectinect Mage HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: