Dette kan være et revolusjonerende funn:

Spis dette hver dag og du kan bli kvitt mageplagene for godt

Har du slitt med dårlig mage over lengre perioder? Du er ikke alene!

Det er mange potensielle årsaker til mageplager, og svært mange sliter med det. I 2018 skrev forskning.no en lang artikkel om at det ikke nødvendigvis er farlig med mageproblemer, men at det er svært plagsomt. Nå er temaet igjen svært aktuelt, og en million nordmenn har til enhver tid mageplager. 

Kortvarige mageplager kan ha mange årsaker, går ofte raskt over. Treg mage, urolig mage, løs mage eller luftproblemer er blant av de aller vanligste problemene nordmenn sliter med hver eneste dag. Noen opplever det i blant, mens andre sliter med mageplager både ukentlig og daglig. Nå kan løsningen være funnet!

Kari Tjønn Skogen tok grep etter lang tid med plager

Hele 1 av 5 nordmenn sliter med mageplager hver eneste dag. Realiteten er at tallet ikke faller, men stadig vokser, og nå sliter hele en million nordmenn med plagene. Mageplagene kan skape mange utfordrende situasjoner, som dårlig søvn, oppblåsthet, uheldig luft i magen, med mer. Kari var lei av disse situasjonene, og tok omsider grep.

– I juni 2020 fikk jeg spørsmål om jeg ville teste en ny versjon av produktet, med kalsium i tillegg til hyllebær. Jeg syntes det var verdt forsøket, og ble med på testen.

«De nye tablettene hjelper magen min enda raskere»

– Nå har jeg prøvd de nye tablettene i 2 måneder, og utrolig nok opplever jeg at de er enda bedre for magen min enn de «gode, gamle tablettene». I tillegg opplever jeg at de gir meg hjelp enda raskere. Tusen takk for et supert hjelpemiddel for magen min. Nå kan jeg spise og drikke hva jeg vil.

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland ble endelig kvitt all luften i magen

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland har siden ungdomstiden vært plaget med magen. Hun prøvde alle slags kostråd og kjerringråd, og fant til slutt løsningen. Plagene til Karen Eline startet allerede på videregående. Hun slet med mye luft i magen og hadde til tider også ganske treg mage.

– Jeg har prøvd alle kostråd og kjerringråd i jakten på en løsning på mageplagene. Det var først da jeg begynte med dette at magen min begynte å fungere som normalt igjen.

«Jeg har prøvd alle kjerringråd for å bli kvitt mageplagene»

Camilla Lectinect Mage

Camilla Øverby fra Arneberg har endelig funnet løsningen på sine problemer med magen.

«Dette produktet anbefaler jeg til andre som har problemer med magen»

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

– Jeg hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år, forteller Camilla Øverby fra Arneberg. Hun gikk i perioder med altfor mye luft i magen, og syntes det var frustrerende for en relativt slank kvinne å se ut som om hun var gravid i 4-5. måned.

«Fungerer enda bedre for magen min»

– Det hele toppet seg da jeg skulle på sydenferie, og ikke hadde lyst å gå rundt i bikini. Det satt en demper på selvtilliten å skulle gå rundt med en så stor mage, forteller hun.

Det var etter å ha fortalt svigermor om problemene at hun ble anbefalt dette kosttilskuddet. Camilla var på desperat jakt etter en løsning på mageplagene og ga produktet en sjanse.Slik fikk Elin hjelp mot løs mage etter mange år med plager

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke kunne ha noen avtaler tidlig på dagen, sier Elin Monsen. Etter mange år med en kranglete, løs mage hadde hun gitt opp å bli helt bra.

Merket raskt forskjell

– Jeg kom over en annonse på internett for Lectinect Mage, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve produktet. Men jeg må innrømme at troen på at det skulle fungere ikke var stor, sier hun.

For Elin tok det bare tre dager før hun begynte å merke stor forskjell.

«Det koster så lite å prøve»

– Dette har gjort at magen fungerer helt normalt. Jeg har helt sluttet å tenke på problemene jeg hadde før, og jeg gruer meg ikke lenger for avtaler tidlig på dagen, forteller en fornøyd Elin.

Daglig bruk siden 2008 har ikke bare overbevist henne om at det faktisk fungerer, men at naturproduktet også har betydd et langt bedre liv. I ettertid er Elin glad for at hun kom over reklamen og at hun bestemte seg for å prøve produktet.

«Det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg»

– Jeg anbefaler dette produktet fordi jeg selv har fått så god hjelp. Men jeg tror det er viktig at folk husker på at kroppene våre reagerer forskjellig, og det kan ta litt lenger tid før det virker akkurat for deg. Derfor tror jeg det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg, avslutter hun.

Forskning på mageplager

Professor emeritus Ian F. Pryme har arbeidet i Norge siden 1967 i forskjellige stillinger innen forskning, undervisning og administrasjon.

- Nå kan du få hjelp mot mageproblemene

Nå har Lectinect Mage blitt enda bedre: vi har tilsatt kalsium – som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

Mot mageproblemer

Fordøyelsesenzymer spiller en viktig rolle i kroppens evne til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan det gi vanlige mageproblemer som luft i magen, treg mage, hard mage og løs mage.

«Hyllebær kan støtte immunforsvaret»

– Hyllebær er anerkjent som godt for helsen, og kan støtte immunforsvaret. Lectinect Mage inneholder hyllebær.

Individuell virkningstid

Over 100 000 nordmenn har allerede brukt Lectinect Mage mot sine mageproblemer, og produktet har vist gunstig effekt på flere av de vanlige mageproblemene. Tilbakemeldinger fra kunder viser at produktet fungerer godt for vanlige mageplager som:

  • Luft i magen
  • Oppblåst mage
  • Hard mage
  • Løs mage
  • Urolig mage

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Det kan variere hvor raskt man merker effekten av Lectinect Mage. Selv om enkelte brukere har merket betydelig bedring på så kort tid som tre dager, kan det for andre ta to til tre måneder før bedringen merkes.

Bestselger siden 2007

Lectinect Mage ble lansert i 2007 og ble raskt en bestselger mot mageproblemer. Hver dag er det tusenvis av nordmenn som tar en tablett eller to med Lectinect Mage. Etter at produktet ble oppdatert med kalsium har vi fått flere tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som sier at produktet er blitt enda bedre – og virker raskere.

Nå kan du også få hjelp mot mageplagene.

Med Lectinect Mage kan du både få hjelp mot mageproblemene og støtte til immunforsvaret. Nå kan du bestille et abonnement, og få den første prøvepakken gratis.

INVITASJON

Prøv Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager!

Hjem  |  Personvern  |  Vilkår  |  Innhold