Det er ingen tvil - dette kan gi deg kontroll på magen!

Det er mange potensielle årsaker til mageplager, og svært mange sliter med det. I 2018 skrev forskning.no en lang artikkel om at det ikke nødvendigvis er farlig med mageproblemer, men at det er svært plagsomt. Nå er temaet igjen svært aktuelt, og en million nordmenn har til enhver tid mageplager. 

Kortvarige mageplager kan ha mange årsaker, går ofte raskt over. Treg mage, urolig mage, løs mage eller luftproblemer er blant av de aller vanligste problemene nordmenn sliter med hver eneste dag. Noen opplever det i blant, mens andre sliter med mageplager både ukentlig og daglig. 

Lectinect har lenge vært på det nordiske markedet, og har mange kjente kosttilskudd. Tilskuddet Lectinect Mage er spesielt utviklet for å forbedre mageproblemer, og vi stiller spørsmålet alle lurer på. Fungerer det virkelig?

Ingen tvil om at det har effekt

Lectinect Mage er utviklet i samarbeid med professor Ian F. Pryme, en anerkjent professor innen biokjemi og molekylærbiologi som blant annet har forsket mye på lektiner og deres effekt på immunforsvaret. Blant annet har han vært medforfatter av mer enn 40 vitenskapelige artikler innen dette forskningsfeltet og han regnes som en av Europas ledende forskere innen lektiner. Det finnes med andre ord ingen grunn til å betvile professor Ian F. Pryme sine kvalifikasjoner. 

Hvordan fungerer det egentlig?

De fleste av oss er på ingen måte noen ekspert på lektiner eller mageproblemer, og vi ønsker derfor å forklare litt nærmere hvordan Lectinect Mage fungerer. En kortversjon er at lektiner er en form for proteiner som binder seg til karbohydrater. Vi kan finne lektiner i en lang rekke planter, frukter og bær.

De lektinene som er brukt i Lectinect Mage er hentet fra hyllebær. Dette betyr at de hjelper immunforsvaret i mageområdet. Der starter de en biologisk aktivitet som har dokumentert effekt på immunsystemet.

Det som er veldig viktig, er at Lectinect Mage har utviklet en unik prosess som passer på at lektinene forblir aktive, som igjen gjør at kroppen raskere kan benytte seg av disse. 

Nå har Lectinect Mage blitt enda bedre: vi har tilsatt kalsium – som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

Våre kunder har fått tilbake hverdagen

Mange av våre kunder forteller at de har fått en ny hverdag, og er ikke i tvil om at de trygt anbefaler Lectinect Mage. Dette produktet fremstår som et trygt og godt valg for deg som har mageproblemer som treg mage, løs mage, hard mage og/eller oppblåst mage.

Kundene våre forteller ofte om at de hadde mistet troen etter de har forsøkt utallige helsekost og andre produkter uten at det har hjulpet stort. Gleden er derfor stor når de finner ut at Lectinect Mage faktisk gir dem hverdagen tilbake.

Du skal lete lenge etter er lignende kosttilskudd som fremstår like troverdig og som er like populært. Mange har med andre ord gode erfaringer med Lectinect Mage og her får du mye for pengene.

Prøv GRATIS!

Flere av våre fornøyde kunder kan merke en nesten umiddelbar effekt, til tross for at vi absolutt oppfordrer til å bruke tilskuddet i minst 2 måneder. Dette er fordi noen bruker litt tid for å merke den gode effekten. 

Nå ønsker vi å gi deg muligheten til å prøve GRATIS. På den måten kan du selv oppleve den gode effekten uten at du taper noe som helst på å prøve!

Nå kan du prøve GRATIS!

INVITASJON

Prøv Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager!

Hjem  |  Personvern  |  Vilkår  |  Innhold